Eugen Orlando Teodorovici - PSD

Există niște fișe ale membrilor importanți ale Comitetului Central al Partidului Comunist care nu au intrat în raportul Tismăneanu. În 2009, cercetătorii arhivei naționale scriu că “respectivele fişe au fost ascunse, scopul real al constituirii lor fiind de a împiedica nu doar cercetarea, ci însăşi luarea la cunoştinţă a publicului despre existenţa lor.”

În fișele ascunse din anul 1965 apare și un Vasile Teodorovici. Este cel mai probabil o coincidență că tatăl domnului Eugen Orlando Teodorovici se numește Vasile Teodorovici. Fișele sunt pline de coincidențe despre care o să mai scriu.

La 19 ani, da, da la 19 ani în unul dintre cei mai nenorociți ani pentru șomajul românesc, Eugen Orlando Teodorovici este angajat referent la cel mai căutat minister, cel al transporturilor ca orice băiat de om normal care călătorește în timp căci facultatea o începe abia la 22 de ani. La 26 de ani termină ASE-ul lucru care imediat duce la o promovare în poziție de expert, din nou la cel mai căutat loc din ministere, la Departamentul de Integrare Europeană. Totul, dar totul despre Teodorovici duhnește a mârlănie, un tupeu îngrozitor și servicii că doar este omul care a primit cadou de la SRI o diplomă de masterat . Este funcționarul public ale cărui CV-uri și declarații de avere au “dispărut” deși omul a fost de la 28 de ani Director, Director General și Secretar de Stat în poziții strategice în stat.

În 2007 împreună cu soția ia un împumut de 1.102.000 EUR (peste un milion) deși soții Teodorovici au lucrat toată viața la stat și aveau salarii combinate de cel mult 1.500 EUR. În 2014 soții Teodorovici erau datori minim 1.532.000 EUR la bănci și probabil Orlando în timpul liber când nu era ministru sau senator presta pe undeva pe centură la dirijat traficul, câștiga la pocher sau cerșea în fața BNR-ului căci conform declarațiilor de avere, lunar mai făcea cumva rost de peste 5000 de EUR să plătească taxele. Din 2007 până în 2014 familia Teodorovici a primit milă minim vreo 250.000 EUR că doar cumpănașii de felul ăsta sunt în Firea PSD-ului. Teodorovici a fost de trei ori ministrul PSD-ului. De două ori la finanțe. Promovat foarte agresiv de Antena 3.

În ultimele patru CV-uri Bode, ministru PNL, Orlando Teodorovici fost ministru, Steriu fostul șef al UNPR și un tartore în Parlament, Drăghici fostul vistiernic de la PSD și-au curățat la greu sau au plătit pe cineva să le curețe la greu toate arhivele de pe Internet. Ei toți, toți au uitat în CV-urile noi, nouțe și bune că sunt doctori (la Drăghici nu e clar dacă a terminat distracția la Valahia ). Uite așa i-a lovit amnezia pupa-v-aș mânuțele alea bune zeiță Emilia Sercan. Fifor (în poză) a mințit că are un master iar doctoratul lui nu e de găsit.

Putem face România un loc mai bun, unul cu mai puțini impostori. Mergeți la vot.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol