Emilia Arcan - PRO Romania

În doamna Emilia Arcan clocotea geniul, banul și șefia de mică, căci altfel nu se poate explica cum, deși termină liceul la 24 de ani, de la 20 de ani lucra în cel mai râvnit loc în timpul comunismului pentru orice genie cu gânduri de îmbogățire rapidă. Doamna Arcan și-a început cariera la Alimentara, ca lucrător comercial și șefă de unitate.

La 30 de ani, își deschide compania ei, construită pe funcția de la stat și se apucă de studiu la o bombă de facultate la Iași, deși facultatea nu este acreditată. La 35 de ani, devine economistă și, automat, Director Economic la firma unde este patroană, că doar trebuie trecut în CV și ceva care să sune bine.

Printr-o coincidență absolut uimitoare, va fi nevoie, după numai 3 ani, exact de un Director Economic la Direcția Agricolă Neamț controlată de un monument al cinstei și onoarei, baronul PSD Ionel Arsene. Se întâmpla în 2009.

În 2009, desigur, printr-o altă coincidență fericită pentru o perioadă de criză, firma domniei sale are cel mai bun an din istoria ei (mult peste dublu), deși doamna Arcan muncește ca o roabă la Direcția Agricolă Neamț, în timp ce o chinuie menirea academică, și face și două masterate, unul în farmacie și unul în științe economice la Iași. În 2012, devine vicepreședintă a consiliului lui Arsene, slujbă pentru care se va califica temeinic în următorii trei ani la Bucureși la Agenția Natională a Funcționarilor Public.

Ca să nu se plictisească, face și ambele colegii de nesecurici ale lui Oprea, că doar va deveni Senatoare PSD peste 2 ani, că nu putem să lăsăm țara pe mâna oricui.

În concluzie, vânzătoarea de alimentară cu liceul terminat la 24 de ani a ajuns să fie certificată de 4 facultăți și are cel puțin un masterat și alte patru cursuri postuniversitare, trei de doi ani și unul de un an, toate după ce a fost lovită de duhul academic PSD. Ajunge senatoare, iar fiica ei, celebră pentru poze în costum de baie și prezentări meteo, devine în mod așteptat secretar de stat și vicepreședintă la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, căci de ea era nevoie la una dintre instituțiile statului responsabile de catastrofa în care ne aflăm.

Din 2020, a trecut la PSD-ul mai SIE - PRO România. Mai jos, un exemplu de jurnalism local pupincurist. Imaginea este poza doamnei de pe site-ul Senatului.

“Vicepreședinta Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a fost realeasă, recent, președinta organizației de femei PSD Neamț. O alegere fără surprize, deși frumoasei doamne din conducerea PSD și a CJ-ului administrativ de la Neamț, nu i-au lipsit obstacolele, și deloc ușoare. Doamna președintă, care, la nivel administrativ, ocupă și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, a trecut, în general, cu eleganță peste toate hopurile, fie politice, fie administrative, și cu mai mare diplomație decât colegii săi bărbați, indiferent de partid.”

#nutotei #nucaei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol