Eliza-Mădălina Peța-Ştefănescu - PSD

Eliza Peța Ștefănescu este o minune oltenească. Se întâmplă ca tatăl domniei sale să fie mare lider sindical la Craiova. Om independent care se luptă cu dușmanii: elitele politice care ne conduc. Eliza termină Horticultura și uite așa fără nici o legătură cu tatăl este angajată consultantă cel mai probabil pe aranjamente florale si biodiversitate la cabinetul parlamentar al Olguței Vasilescu.

În timp ce este la București cu Olguța studiază ceva ciudat, cel mai probabil un master la Craiova - Economie și Administrarea Afacerilor Internaționale în limba engleză deși vorbește engleza ca o cizmă sau cum vorbește Olguța franceza. Ca orice horticultor economist cu experiență zero în orice în afara consilierii Olguței devine expertă în învățământ, persoane vârstnice, domeniul public și fond locativ, apă și salubritate în 3 ani. Este consiliera lui Olguța la primărie până în 2015 când la 30 de ani devine direct Director General la Salubritate Craiova. La 32 de ani, fata lui tata, horticultoarea economistă fără o zi de experiență profesională care ajunge Director General la Salubritate devine deputată. În parlament este vicepreședintă de comitet director și în alte trei comisii inclusiv la Drepturile Omului. Are o singură declarație filmată - penibilă - iar activitatea ei în Parlament este ridicolă. Cinste, onoare, patriotism, meritocrație, PSD.

Suntem într-un banc sinistru. Tot găsesc tineri de 18, 19 ani care au intrat în PSD sau PNL în anii de glorie când bubuia corupția aia cea mai nenorocită și nu au făcut nimic, dar nimic altceva. Toți cu părinți prin politică sau care depind de politică, care primar, care șef de consiliu județean, șef de sindicat, om de afaceri cu statul, director la primărie, sau deputat. Și mă întreb ce au gândit ei? Băi, eu vreau o carieră de om cinstit, de profesionist, de Doctor, de valoare de valoare! Mă fac Ponta sau Olguța!

#haisictir #nutotei #PSDemafie

Vizualizează CV-ul
Sursă articol