Daniel Olteanu - PNL

Domnul Daniel Olteanu este o altă minune liberală. Trecerea de la muncitor la Întreprinderea de Gospodărire Localâ Bârlad la Deputat si membru în Comisia de Apărare care asigură pensiile alea cele mai speciale în Parlament este o altă dovadă a harului pe care îl aduce politica în viața hărăziților.

Până la 32 de ani, domnul Olteanu este un absolvent de liceu industrial cu două cursuri de transporturi și igiena muncii. Intrarea în PNL în 2000, însă, îi schimbă viața dramatic. Devine Director la o fabrică de pâine. Firma a fost radiată cu datorii de 151.551 RON la stat, că așa e cu liberalismul ăsta de rit nou. Apoi devine iarăși un alt mare director la o altă firmă pe care o bagă în pământ și este radiată cu datorii de 24.375. Firma unde este director general peste directorii regionali și directorii adjuncți și muncitori are, desigur, 2 angajați și un profit de minus 3.957.

La 33 de ani, în timp ce este sanchi director general, chemarea urlă în el și se înscrie la cursurile Universității Ecologice Dimitrie Cantemir din Iași, desigur la Drept, la o facultate fără autorizare de funcționare, pe care o termină în 2006, la 38 de ani. Uită să scrie denumirea completă a Universității în CV ca un mic impostor, dar iată ce scria România Liberă în 2005 despre distinsa facultate : “un Eldorado studentesc, aici oricine putand chiuli la discretie si putandu-si cumpara examenele si diplomele ca la un adevarat butic non-stop. Pretul unui an de studiu este la jumatate fata de universitatile acreditate si imbulzeala este pe masura. Mai mult, universitatea face inscrieri tot timpul anului, numai bani sa iasa... Acum cateva saptamani, doi dascali de la aceasta universitate au fost arestati, in urma unui flagrant de mituire pentru obtinerea licentelor de la Academia de Politie "Al. I. Cuza" Bucuresti.”

A băgat în pământ două firme, a terminat o bombă de facultate, este perfect pentru următoarea slujbă - Șef Birou Senatorial la preacinstitul liberal Cristian David, cel cu mita de 500.000 de EUR, pentru care va fi arestat de DNA. Folosește timpul de la București pentru a mai face o altă bombă de facultate particulară la sociologie.

Deja jurist și sociolog, cariera lui liberală este evident la stat, unde este întâi consilier juridic la Coroiești și apoi secretar la Rebricea localități cu sute de mii de locuitori și liberali zburători. Experiența asta năucitoare îl face perfect pentru următoarea poziție de Director Executiv la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, poziție pentru care, ca orice om cinstit, se califică un an mai târziu, căci potențialul contează la liberali adevărați. Devine în 2016 și Prefect, ca să fie bancul perfect.

Înainte de a deveni mare, mare deputat, a fost și director pe cercetare și dezvoltare la o firmă de computere în Vaslui, probabil pentru că numai asta nu făcuse în viața lui. Pentru exact două luni, în timp ce își făcea și campanie electorală căci este evident și el un geniu. A trecut rapid la ALDE când a trebuit, iar acum juristul sociolog fost director de cercetare și dezvoltare participă la alegerile pentru primar la Bârlad.

#statcapturat #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol