Costel Lupașcu - PSD

Costel Lupașcu este vicelider PSD în parlament. Și el duhnește a cinstea aia specifică slugarnicilor lui Dragnea. Costel intră în PSD la 21 de ani. Până atunci nu a făcut nimic, nimic.

Ca orice speranță PSD-istă de la Botoșani, se duce la o Facultate de Drept la București secretă. În timp ce rupe dreptul în două devine și funcționar public, la 22 de ani, la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, lucru care îi permite să mai termine și un masterat în management politic, tot la București. Devine, desigur, și lider de sindicat în timp ce este și Președinte al Tineretului Social Democrat din Botoșani, căci doar PSD-ul e la conducere peste tot. Din 2004 până în 2012, domnul Lupașcu este șef de sindicate și lider al partidului care controlează județul.

În aprilie 2012, domnul Lupașcu este consilier local, expert într-un proiect european, jurist la Spitalul de Recuperare Botoșani, vicepreședinte al PSD Botoșani și Președinte al Sindicatului Sanatatea 2, tot din Botoșani.

În iulie 2012, este lovit brusc de inspirația tipică omului cinstit din PSD și face un curs de management spitalicesc la București pe care îl termină în octombrie.

Firesc, el este angajat deja, din septembrie, Președinte Director General la Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani, poziție pentru care cursul de management pe care îl termină o lună mai târziu era probabil obligatoriu. În 2014 devine și înalt funcționar public că doar lucrează la stat.

Nevasta este și ea șefă la primărie. Domnul Lupașcu e capabil de tot felul de minuni. În decembrie 2017 este sărac lipit, tot ce are este o rablă, un Audi și 10.200 de RON în conturi, cât să plătească asigurarea la Audică. Peste 6 luni, omul are deja 150.000, deși nu a vândut nimica și a primit de la stat, împreună cu nevasta, maxim 60.000 RON. Minunea asta se mai întâmplă peste încă 6 luni, căci fie omul are o tiparniță de bani acasă, fie prestează pe centură la dirijat traficul, fie la el, ca la mulți alți PSD-iști, nu se aplică matematica.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol