Constantin-Daniel Cadariu - PNL

PNL Suceava este condus de Flutur. Speculații despre legăturile dintre Flutur și mafia lemnului au tot apărut prin presă. Sunt în total 4 deputați și un senator de la PNL puși pe liste de domnul Flutur. Toți au blocat DNA-ul pădurilor. Toți au făcut facultăți dubioase sau, în cazul domnului Mihalescu, nu a făcut facultate, ci doar liceul, la 39 de ani. Despre ei cu altă ocazie.

Azi despre Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu.

Senatorul PNL de Suceava, domnul Cadariu, are o afacere care, desigur, absolut accidental, are un contract țeapăn cu Direcția silvică Suceava de un mizilic de 432 000 RON. Firma care face contractul cu Direcția Silvică are din 2005 până în 2016, la momentul în care apare contractul în declarația de avere, zero cifră de afaceri, zero angajați. Avea și are un minus de 1831 RON. Liberalism, profesionalism, cinste, piață liberă.

Domnul Cadariu greșește practic în toate declarațiile de avere numele firmei soției sale. Fie trece SC DAWADI SRL (declarație de avere scoasă de pe site-ul de la Consiliul Județean dar ușor de găsit în arhive) fie Danadi Prodcom (declarație la Senat) în loc de Danadi Prod Com. CV-ul domniei sale de pe site-ul Senatului este o impostură. Conform acestui CV, domnul Senator a fost șomer până la 29 de ani, când se angajează contabil la firma nevestei pentru 9 ani. Ciudat, căci în CV omul a terminat Facultatea de Mecanică dar nu știe când și liceul de informatică, deci nimic care să-l recomande pentru poziția de contabil. Ca orice contabil de service auto cu 2 angajați și studii de inginerie mecanică, devine expert în corpul de control al ministrului de interne la Preacinstitul Blaga și Preacinstitul Cristian David. Căci așa e veața de PNL-ist multilateral dezvoltat. Afacerea lui crește cam cu 75% în perioada asta în care luptă pentru țărișoară la București. Se dedică apoi total politicii, căci e iar șomer și vicepreședinte la Consiliul Județean din 2008 până în 2012. Perioadă de criză, dar afacerea nevestii iarăși crește fără el tot cam cu 75% și ajunge la 14 angajați, căci norocul lovește unde trebuie. Din 2012 revine la meseria care l-a consacrat, contabil, și apoi brusc din 2016 devine senator PNL. În ultimii ani a dat cu împrumut sute de mii de RON firmei nevestii și a primit un împrumut de peste 52.000 RON de la viceprimarul de unde stă. Desigur ziarele locale din Suceava îl preaslăvesc că doar nu îl supără nimeni pe Flutur. Omul vorbește ca o cizmă dar e în două comisii în parlament care nu au nicio legătură cu educația sau experiența lui, comisia pentru constituționalitate și cea de IT. Liberali, tati!

#nutotei #nuvăoprișațipenoi #PNLetoxic

Vizualizează CV-ul
Sursă articol