Cătălin-Ioan Nechifor - PRO Romania

Domnul Cătălin Nechifor este un alt demn urmaș al geniului PSD-ist de Bucuvina dacă e să ne luăm după CV.

La 22 de ani studiază la o facultate bunicică la Suceava, face și un curs greu care are 50 de seminarii de manager de turism la București și este manager de vânzări în județul Suceava, lucru care implică multe călătorii în județ. Ubicuuitatea este una din calitățile social democrate.

Devine, imediat ce termină cursul la București, Director cu 25 de angajați. Toate bune până când descoperi că firma a fost înființată doi ani mai târziu, dar desigur asta e un detaliu, că doar nu numai logica, dar nici timpul nu funcționează la fel în lumea PSD-istă. Între 2000 și 2001 devine brusc, din Director de hotel, Inspector la Consiliul Județean Suceava. Timp în care face și un alt curs, în exact aceeași perioadă, de Manager în Administrație Publică, tot la București, lucru care îi aduce și o promovare ca Șef de Serviciu. Ce e drept, după doi ani și nu după două luni, așa cum au făcut alte genii PSD-iste la Constanța. Ca șef de serviciu la Consiliu Județean (CJ) evident e lovit de duhul studiului și sinecurilor PSD-iste. În timp ce este ditamai Directorul la CJ la Suceava, președinte al tineretului social democrat, omul face și două masterate la București.

Trece ca un mârlănache un seminar de câteva zile în Franța ca și cum ar fi studiat un an. Ajunge la 33 de ani în Parlamentul European din partea PSD, apoi în Parlamentul nostru, apoi este Președinte de CJ și acum iarăși în Parlament. Investigat de DNA într-un dosar de corupție. Apare și în scandalul cu Hrebenciuc. Are și el cursurile alea nenorocite ale lui Oprea. În vomitătura de partid al lui Ponta acum - Pro PSD România.

#psdemafie #nuvăoprișațipeeldevot #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol