Cătălin Constantin Harnagea

Ești executat silit pentru un împrumut de la bancă. Mai ai o datorie la BRD de 250.000 de EUR. În 2007 ți se strica probabil mașina de tocat și împrumuți până la salariu 1.532.200 de EUR de la un prieten bun (un milion jumate de EUR plus rest).

Trebuie să dai banii înapoi până în 2012, dar acum ești în litigiu. Proprietatea executată silit este deținută împreună cu un om implicat în cel mai mare dosar de corupție și investigat de DNA. Ești de asemenea implicat într-o mizerie de fundație cu sediul într-o casă de la stat (RAPPS) unde o cazezi pe maică-ta și unde mai ai de plătit o datorie de vreo 20.000 de EUR pentru chirie. Te iartă statul lui Dragnea de banii ăia.

Cătălin Harnagea este Directorul General al Agenției de Cooperare pentru Dezvoltare. A fost numit acolo de Meleșcanu un celebru ne securist, și el fost șef SIE și liberal psd-ist sub acoperire. În perioada Dragnea, Harnagea era non-stop la Antena 3 și România TV, lingând măiestru PSD-ul și pe magnificul Dan Voiculescu, alt sfânt. A împins la greu teoria aia cretină a conspirației cu George Soroș și a făcut tot posibilul să discrediteze protestele cu tot felul de șopârle. Acum este plătit cu peste 2000 de EUR de Ministerul Afacerilor Externe condus de liberali.

În ultimul CV, domnul Harnagea termină facultatea la 29 de ani și lucrează pentru trei ani înainte de revoluție, inginer la metrou. Într-un alt CV, mai vechi, apare ca inginer la Energoconstrucția de la 25 de ani. Bătrânețea probabil a estompat anii în care el nu a turnat la securitate, deși apare într-un dosar informativ în 1986 în legătură cu niște ziariști francezi. Ca orice ne securist inginer, imediat după revoluție devine redactor la o serie de fițuici de ziare specializate în lansarea de zvonuri care de care mai toxice.

În 1992 primește o bursă Soroș, de care va uita total 24 de ani mai târziu. Din 1994 lucrează la România Liberă lucru care îl face perfect doi ani mai târziu pentru a fi colegul lui Ciuvică în cabinetul domnului Constantinescu și apoi directorul SIE. Perioadă în care o angajează și pe viitoarea nevastă a domnului Ciuvică la SIE, că așa e cu coincidențele astea.

Imediat după SIE se angajează la Rompetrol Group companie implicată în unul dintre cele mai mari scandaluri de corupție. Din 2002 devine consultant pentru o mulțime de firme care de care mai dubioase și mai implicate în scandaluri uriașe de corupție, mai toate în legătură cu echipamente militare. Unul dintre ele îl are in prim-plan pe șeful de cabinet al domnului Tăriceanu în perioada 2007 -2009, Dorin Marian. Om împreună cu care Harnagea cumpără în mod cinstit mai multe proprietăți, unele dintre ele executate silit în 2019. E drept că Dorin Marian ii este colaborator vechi atât în perioada Constantinescu/Ciuvică, cât si în câteva afaceri, la fel de oneste ca toată activitatea domnului Harnagea.

Din 2012 sau din 2014 depinde de CV-ul pe care îl doriți devine consultantul pe securitate al domnului Tăriceanu și mobilă la Antena 3, dar și ajutor semipermanent la România TV. Din 2018 este Director General la MAE.

Cum se face că oamenii PSD-ului liberal secția servicii de tip Harnagea și Petrescu (șeful ORNISS) sunt bine mersi, plătiți senzațional de guvernul liberal, deși pozițiile lor depind de conducerea PNL este o întrebare care ar trebui să dea un pic de gândit susținătorilor lui Orban și președintelui Iohannis. Și poate și Alianței.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol