Carmen-Ileana Mihălcescu - PSD

Carmen Mihălcescu, fostă Moldovan, își începe cariera cu o minune. Este redactor acreditat la București la Parlamentul României la 23 de ani la ziarul cel mai curat al probabil, în curând, celui mai sfânt fost securist, Dan Voiculescu, în timp ce își face cursurile de Drept la vreo 14 ore dus-întors distanță, la Sibiu.

Trece la Antena 1, reporter la Parlament și plină de deontologie jurnalistică, devine apoi consilieră în parlament.

Este, pentru câteva luni, și juristă la o organizație înființată de alt preacinstit al politicii de la noi, domnul Adrian Năstase, în timp ce consiliază la greu în Parlament pe același domn Năstase. Firesc, devine, la 30 de ani, deputată, în 2000. Între 2000 și 2004, perioada Năstase, doamna Moldovan face cursurile Colegiului Național de Apărare și, într-un mod foarte straniu, își ia, în 2003, un master pe management politic de la Institutul PSD-ului care a scos diplome pe bandă rulantă, dar care va fi acreditat doar un an mai târziu. Dar acesta este un amănunt minor, căci vrednică este!

Cumva, rateză un mandat de parlamentar între 2004 și 2008, așa că trei ani de zile este șomeră, până când o lovește norocul și devine brusc notăriță la Bușteni, căci ce altceva ar putea să facă o fostă jurnalistă. Din 2008 este iarăși, continuu, în Parlament.

A fost, desigur, și în partidul lui Oprea, că doar nu era să rateze oportunitatea, deși îndeplinește condițiile cerute de secta lui Oprea abia în 2016, când face și ea Institul Diplomatic.

Bucureșteanca care și-a făcut facultatea la Sibiu în timp ce lucra pe brânci la București și care în primul mandat a reprezentat Bacăul și are un cabinet de notar la Bușteni va reprezenta în următorul mandat Buzăul, apoi Dâmbovița, iar din 2016, Bucureștiul. Soțul domniei sale, consultant pentru Firea și Dragnea, este implicat într-un scandal care pute a corupție și presă aservită, lucru desigur șocant în tot acest context. 338.000 de EUR a plătit PSD-ul soțului doamnei vicepreședinte de la Camera Deputaților căci, vorba aia, cinste și la gară!

#haisictirPSD #statcapturat

Vizualizează CV-ul
Sursă articol