Călin-Ionel Dobra - PSD

La 22 de ani, domnul Dobra Ionel este un profesor de sport, absolvent al unei universități mediocre în domeniu. Predă sport la o școală generală pentru 2 ani și, brusc, devine, printr-o minune, nu numai PSD-ist, dar și lector doctorand la una dintre catastrofele de buticuri de diplome.

Asta, deși nu există absolut nimic care să justifice așa ceva. Cum și în ce este doctorand este imposibil de știut, căci la momentul în care domnul Dobra era lector nu apare înscris la nici un doctorat, nu are nicio publicație științifică publicată și are doar o licență în educație fizică și sport, domeniu care nu existaa în cadrul facultății unde este “lector doctorand”. Va fi lector doctorand până în 2014, când statul desființează minunea de facultate.

Între 2004 și 2005, profesorul de sport de școală generală, lector doctorand și student la economie și turism la aceași catastrofă de facultate, devine și inspector de resurse umane și face și un master în management sportiv. În 2007, când încă este student la economie în Timișoara și profesor de sport, tot în Timișoara, mai face și un master la București în management politic și scrie o carte.

În 2009, omul este subprefect, lector doctor, face Institul Național de Administrație la București și devine înalt funcționar public, este profesor de sport, face un masterat în Comerț și Turism, publică o carte, face un doctorat la științe agricole și medicină veterinară la Timișoara și este și directorul clubului sportiv municipal Lugoj.

În 2015, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, sportivul, economist, inspector în resurse umane cu un masterat în management sportiv, unul în management politic și unul în comerț și turism își face doctoratul în agricultură la Timișoara, absolvă cursurile Universității Naționale de Apărare la București în securitate și apărare, cele ale Institului Diplomatic Român și pe cele ale Centrului Național pentru Managementul Situațiilor de Urgență tot la București și este și ditamai directorul de firmă agricolă la Lugoj. Firmă prosperă cu un profit de minus 393, cu datorii de 119.487 RON și cu un singur angajat. Teleportarea, călătoria în timp și resursele inepuizabile de tupeu nu sunt menționate. Este ales deputat PSD în 2016.

Din 2017, a fost șeful Consiliului Județean Timiș. Din 2019, este Șef de Lucrări la Universitatea de Stat din Arad. CV-ul domnului Dobra este înfricoșător. Va fi pe listele PSD.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol