Anișoara Radu - PSD

Doamna Anișoara Radu este acum încă deputat PSD. Există în viața tuturor deputaților despre care am scris un moment magic.

2012 este anul minune al doamnei Radu. Este consilieră județeană la Tulcea, vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Tulcea, secretar executiv în Biroul Permanent Naţional al Femeilor PDL preşedinte al Biroului Colegial Deputaţial PDL nr. 3 Tulcea, preşedinte al organizaţiei judeţene de femei PDL Tulcea și Președinte Director General la Casa de Asigurări pentru Sănătate Tulcea. Ricu Radu, soțul domniei sale este consilier local și unul din cei 10 vicepreşedinţi ai Biroului Permanent Municipal PDL Tulcea. Împreună dețin 5 firme la care sunt administratori sau directori, firme care au desigur accidental contracte cu statul. Soțul votează liniștit pentru concesionarea din domeniul public a 2525 de mp pentru firma familiei, căci așa e cu cinstea, onoarea și interesul la PDL mai nou PSD.

Declarațiile de avere ale soților din perioada 2008-2012 se bat cap în cap și dovedesc impostură și fals în acte publice la greu, dar chestiile astea sunt pentru fraieri.

În 2012 este Președinte Director General la Casa de Asigurări pentru Sănătate Tulcea, curbează timpul și se califică pentru sinecura pe care o deține din 2010. Se certifică în managementul funcției publice la Agenția Națională a Funcționarilor Publici la București și în Management Spitalicesc, tot la București, asta în timp ce ea muncește la Tulcea la stat, are mai multe firme și zeci de angajați și are toate pozițiile de mai sus din partid plus că este consilier județean. Nu e tot. Se mai certifică și în resurse umane, manager de îmbunătățire de procese și mediator. Toate într-un an.

Până în 2002, la 34 de ani, doamna Radu era doar o absolventă de liceu. În următorii 14 ani însă face o facultate de Finanțe și master la o privată în București și alte 15 calificări. Este licențiată în engleză în Neuro-Linguistic Programming deși ea e cizmă la engleză, are o diplomă de Bussiness Drive (nu e banc) și e expertă în Coaching - tot în engleză (Licensed Associate NLP Coach, Asosociate (sic) Coach.

Mai este o mică minune în CV - între 2008 și 2009 este nu numai consilieră județeană dar este și Branch Manager la Volksbank și Directoare Economică la altă firmă, căci probabil așa a cerut scenariul pentru a putea ajunge Director Coordonator la ANAF Tulcea în 2009.

CV-ul doamnei fostă PDL acum PSD este vomitiv și urlă a impostură, corupție și oprișare pe noi restul. Este în Comisia de buget, finanțe, bănci a Parlamentului României.

#nutotei #statcapturat

Vizualizează CV-ul
Sursă articol