Andrei Nicolae - PSD

Doamnelor și domnilor minuneaaaaa de seara asta Andrei Nicolaelaelaelae. Este de la 18 ani în PSD. La 22 de ani este deja referent la Cabinet de Parlamentar în timp ce termină o facultate bună la Cluj. Participă la o mulțime de cursuri de vară și totul e aproape perfect până în 2007.

În mai puțin de doi ani între 2007 și 2009 este și el lovit de har. Face trei masterate - două în Cluj și unul în București. Asta în afara altor 3 cursuri făcute în 2007 și în timp ce are 2 slujbe de referent și mai face și un stagiu de practică la un Institut European. Se întoarce glorios acasă la Vălenii de Munte unde devine consilier al primarului și apoi consilier al unuia dintre cei mai cunoscuți nemafioți domnul Cozma la Consiliul Județean Prahova locul ăla cel mai cinstit din țărișoară. Cu o experiență totală de zero ani în privat devine logic Manager al Centrului Cultural Vălenii de Munte pentru vreo doi ani. În tot acest timp mai face și un doctorat și 4 cursuri de formare și desigur este formator în trei proiecte europene. Este deputat. Din 2010 tot face doctorat nu se mai oprește. Vorbește ca o cizmă, discursurile lui mai ales cel despre Marea Neagră sunt un amestec de tâmpenie lirică fabuloase.

PS. Domnu’ Prișcă de la PNL nu e domne’ frumos să vă rectificați CV-ul așa hoțomănește. Eu vă mulțumesc că îmi dați din nou un subiect de scris despre impostura liberală dar pe bune că e de golan schimbarea CV-ului că arhivele rămân pe net. Ca să nu uit și domnul Prișcă de la Arad este ca și domnul Andrei Nicolae tot parlamentar de Prahova locul unde corupția și nesimțirea par a fi nelimitate. Și el tot sapă la doctorat din 2014. Cum nu am nicio șansă să termin CV-urile cu câte unul pe zi trecem la două pe zi. Unul dimineața mai sinistru și unul seara mai ușurel că tot am din ce în ce mai multă presiune de la tot felul de oameni să nu mai scriu despre asta.

#nutotei #Psdemafie #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol