Andrei Daniel Gheorghe - PNL

Andrei Daniel Gheorghe are zero ore lucrate în privat. Nu a făcut nimic, nimic. Dar este fiul fostului primarul de șase mandate de la Otopeni. De la 20 de ani în PNL. La 27 de ani ajunge in Parlament. Vorbește îngrozitor de mult și spune tâmpenii cu o siguranță demnă de Vela sau Grindă. Se pregătește pentru al treilea mandat în Parlament.

La limita fanatismului religios, căci doar el este o dovadă a unei minuni dumnezeiști și nu a nepotismului. Face și el un doctorat de prin 2010 că doar asta îi lipsea.

Aici o declarație a lui în Parlament : “Se vorbeşte de toate aceste granturi norvegiene, de fonduri norvegiene şi vreau să spun un lucru, că aceste granturi norvegiene... în România, funcţionează o reţea de ONG-uri, o reţea, nu una singură, ci mai multe grupuri de ONG-uri, care promovează o serie de idei care nu sunt întocmai în consonanţă cu valorile culturale, spirituale şi identitare ale poporului român. Fondurile acestea norvegiene, de multe ori, stau la baza anumitor structuri asociative care, fie în România vor să promoveze relativismul moral şi cultural şi ideologia genurilor, desprinsă din Revoluţia neomarxistă a anilor '60, fie vin pur şi simplu să promoveze globalismul, secularismul şi alte elemente.

Eu cred că aceste fonduri norvegiene sau de altă culoare care intră în România nu ar trebui să aibă conotaţie ideologică şi nu ar trebui să fie gândite, să schimbe pur şi simplu mentalitatea, matricea culturală a poporului român sau pur şi simplu să dea curs unor elemente care să destabilizeze siguranţa naţională, prin atacuri la identitatea naţională. De aceea, cred că Guvernul României şi toate organele statului ar trebui să aibă mai mare grijă unde se duc, cum circulă şi de unde ajung şi cu ce scop aceste fonduri norvegiene.” Ăsta mai are puțin și iese cu calul alb și cu sabia în mână în Piața Victoriei să apere matriccea culturală și identitatea neamurilor cu copii în Parlament.

Liberalism, băi, nu pricepeți voi!

#nutotei #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol