Alexandru-Răzvan Cuc - PSD

Cucul de la ora 5. Domnul Cuc este și el o minune social democrată, fost ministru al transporturilor lui Dragnea. La 22 de ani este deja expert la ministerul economiei. Deloc ciudat, căci omul a terminat de câteva zile o facultate pe bani, care a scos tot felul de valori, inclusiv pe Elena Băsescu.

În timp ce este expert la două ministere (pe primul îl termină de expertat în câteva luni) pe niște aiureli pe export și braduri sectoriale, termină și un masterat la aceeași facultate prestigioasă.

Se apucă și de drept, ca toți PSD-iștii siguri de destinul lor, la una dintre cele mai nenorocite facultăți, tot pe bani. Mai face, în concediu desigur, și nu pe banii proștilor, și un curs de două luni la Geneva, ca să nu-și iasă din mână.

Din 2010, la 26 de ani, decide că viața la stat nu e de el și se dedică sălbatic capitalismului de la Giurgiu. Reușește în doi ani să bage firma la care e șef în datorii de aproape 150.000 RON, că doar este un geniu. Firesc se concentrează pe politica cinstită PSD, termină facultatea de drept și devine consilier județean la Giurgiu, județul ăla care nu are probleme de corupție. Omul care a băgat în pământ o afacere de brutărie și este în rest un zero profesional este numit la 28 de ani director general adjunct și după 6 luni Director General la stat la Zona Liberă Giurgiu. După 3 ani este numit la fel de logic Secretar de Stat la Aviație că doar e plin de avioane pe Dunăre la Giurgiu.

E dat afară de guvernul tehnocrat pentru competența lui magnifică și se duce consilier la cabinetul presedintelui CJ Giurgiu, domnul Mina. Domnul Mina este și el o valoare cu un CV siderant, implicat în tot felul de scandaluri de corupție. Mina a terminat Sportul și a făcut din senin peste 10 ani un masterat care este imposibil de găsit “Drept Comunitar și Brigada Anti-Drog” la o facultate și ea secretă. Cumva printr-o minune PSD-istă sportivul cu masteratul ăsta ajunge Director Regional la C.N.A.D.R. (cei care se ocupă de drumuri) că doar "veața e poveste" iar el este finul lui Bădălău, nenea ăla care în timpul lui Ceașcă a fost hoț iar în timpul lui Dragnea ministru.

După o lună muncită din greu la domnul Mina, Cuc, geniul giurgiuvean, ajunge direct Administrator public al județului, că doar trăim într-o distopie a tembelilor. În 2016 domnul Cuc ajunge parlamentar și absolut logic vice-președinte la Comisia pentru Transporturi și, firesc, ministru al transporturilor la 33 de anișori, având o experiență pe transporturi de mai puțin de cinci luni promovat de televiziuni care de care mai cinstite. Orice legături cu mafia drumarilor, cu Bădălău și Mina sunt, desigur, coincidențe.

#nutotei #nuvăoprișațipeeldevot

Vizualizează CV-ul
Sursă articol