Alexandru Cordoș - PSD

În 2011, senatorul PSD Alexandru Cordoș publica lucrarea “Luarea de Mită”. Pentru luare de mită și trafic de influență, fapte săvârșite în 2010 și 2013 și recunoscute, în 2016 soția senatorului Cordoș va primi o pedeapsă de 3 ani și 6 luni cu suspendare. Domnul Cordoș a fost investigat în trei dosare penale, tot pe tema mitei și a traficului de influență. Toate clasate.

Expertiza domniei sale pare a fi neprețuită, așa că, după ce a mai avut două mandate de senator, se pregătește din nou pentru Parlament din partea PSD. Este șeful PSD Cluj.

CV-ul domniei sale este o mizerie. Până la 28 de ani, în timpul comunismului, conform CV-ului, omul a fost șomer, la fel ca mulți alți PSD-iști celebri, cum ar fi domnul Ciolacu sau domnul Tudose. Imediat după revoluție șomerul, absolvent de liceu industrial la Câmpia Turzii termină ASE-ul și devine brusc vicepreședinte al Consiliului de Administrație la Tricotajul Cluj până în 1993, căci porcii zboară și foștii securiști sunt oameni cinstiți și de toată isprava.

La 35 de ani, în timp ce este Președinte de Consiliu de Administrație la Cluj și membru în Consiliul Național de Conducere al UCECOM la București, termină Dreptul la o bombă pe bani care nu este licențiată. Trece ca și cum ar fi absolvit cea mai bună facultate din țară, când în fapt el doar și-a luat examenul de licență acolo, o “fentă” folosită de mult prea mulți politicieni. De atunci, omul continuă să fie consumat de morbul academic și face încă 7 cursuri postuniversitare peste tot prin țărișoară. În timp ce este Senator la București, face și un masterat în administrație la Cluj și un doctorat în filozofie la Baia Mare, căci probabil acolo e Meca filozofiei mondiale și nu prețul corect pentru diplomă. Mai face și cursurile obligatorii de securitate ale domnului Oprea și Institutul Diplomatic Român, ca orice nesecurist cinstit.

Vizualizează CV-ul
Sursă articol