Alexandra-Corina Bogaciu - PSD

La doi ani după ce termini liceul te apuci de o bombă de facultate pe bani, deși practic nu există competiție la facultatea de stat pe domeniul tău. Termini „Management”. În timpul facultății și încă trei ani după facultate, muncești, desigur, din greu la firma tatălui tău.

Conform CV-ului ce faci este să salvezi datele de pe calculator pe „suporturi magnetice”. Asta, până la 26 de ani. Apoi pentru câteva luni și deloc în vederea alegerilor devii ditamai directoare la firma lui tata. Tată care desigur accidental este vărul lui Pandele, soțul doamnei Firea. Decizi că experiența asta năucitoare pe care o ai este perfectă pentru un loc de deputat. Alegătorii sunt de acord, așa că cinstit și meritoriu la 27 de ani ești deja în Parlament.

La 29 de ani ești deputată și reprezinți țărișoara cu onoare în Comisia pentru Politică Externă. Vorbești cam 1 min și 10 secunde pe an, că doar nu ai venit să stai degeabă. Când vorbești ,e drept că dovedești geniu căci nimeni nu s-a gândit că o agramată arogantă și practic dovada nepotismului nesimțit al PSD-ului ar putea vorbi despre discriminarea femeilor.

CV-ul ei este o batjocură. Dominișoara Bogaciu este vomitivă prin aroganța și lipsa ei absolut remarcabilă de orice fel de bun simț. Este un exemplar strălucit al felului în care PSD-ul se oprișează pe noi. Poza este din timpul unor dezbateri pe o lege importantă împinsă de PSD. Merită să o vedeți întreagă.

Avem un stat capturat, iar premierul și președintele sunt fie pe plaiurile mirifice ale României normale și educate, fie sunt proști cu spume, fie la fel de ticăloși ca cei pe care îi tot expun de mai mult de cinci săptămâni încoace.

#statcapturat #psdemafie #nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol