Adrian Solomon - PSD

Adrian Solomon este unul dintre smardoii PSD-ului. Un jeniu cu un tupeu vrednic de orice grupare nemafiotă și un coleg perfect de parlament a lui Șerban Nicolae și Nicolicea.

Este din Bârlad unde își începe cariera. Predă istorie la 24 de ani la o școală generală și face în același timp studii aprofundate la 4 ore distanță dus întors. Ca orice om cinstit și de bun simț intră în 2002 în PSD și după un an devine șeful tineretului PSD-ist. De la 27 de ani este deja viceprimar ca orice om care nu a făcut nimic în viață. Trăiește cu chirie într-un ANL primit pe merit.

Se remarcă prin scandaluri și violență. Aduce o fanfară care cântă marșuri funebre la o vizită a lui Tăriceanu în perioada în care este viceprimar lucru care totuși nu-l va opri de a-l mozoli metaforic și cu entuziasm pe fostul premier în momentul în care acesta îi este șef în alianța PSD-ALDE. Devine deputat din 2008. Îl amenință cu moartea pe premierul de atunci Ungureanu și devine clovnul PSD-ului în parlament. În 2020 se remarcă pentru că pe lângă bunul simț extraordinar dovedit de foarte multe ori dă dovadă și de un rasism puturos la o șaormărie.

Vorbește exact cum te aștepți de la un patriotard ghiolban și violent lucru desigur atipic PSD-ului. A terminat școala aia de nesecuriști a lui Oprea și logic pentru blestemul în care ne-a băgat PSD-ul este Președintele Comisiei pentru muncă care decide pe pensiile speciale.

#nutotei

Vizualizează CV-ul
Sursă articol